TR | EN

KURUMSAL

TÜRKIYE'DE DOGRU AYDINLATMA ÇÖZÜMLERI KONUSUNDA ÖNDE GELEN FIRMALAR ARASINDA BULUNAN ALTO HOLDING A.S. SIRKETLER GURUBU


2003 YILINDAN BU YANA ÜRETMEKTE VE GELISTIRMEKTE OLDUGU SAYPORT MARKALI ÜRÜNLERI ILE HIZMET VERDIGI AYDINLATMA SEKTÖRÜNE, DÜNYA TEKNOLOJISIYLE PARALEL, YENILIKÇI VE DOGRU ÇÖZÜMLERI GETIREREK; IÇ VE DIS MEKANLARA TEKNOLOJI VE ESTETIGIN BIRLESTIGI ÇARPICI GÖRÜNÜMLER KAZANDIRMAKTADIR..

 

HAKKIMIZDA

Sayport marka aydinlatma armatürü ve lambalari elektronik balast ve atesleyicilerin imalat, ithalati satis ve pazarlamasini yapmak üzere ALTO HOLDING A.S. Sirketler Gurubu Türkiye’deki müsterilerine daha iyi hizmet verebilmek için Istanbul bölge merkez olmak üzere Ankara, Izmir ve Adana bölge müdürlüklerini teknik servislerini açmistir.

PAZARA SUNDUGUMUZ ÜRÜN ÇESITLERIMIZ;

Tüplü Enerji  Tasarruflu Lambalar

Yarim Spiralli Enerji Tasarruflu Lambalar

Pl ve Pls Serisi Lambalar

Floresan Lambalar

Halojen Lambalar

Metal Halide Lambalar

Civa Buharli Lambalar

Sodyum Buharli Lmnalar Son-I, Son-T Tipi Grup Lambalar

Etanj U Tipi Armatürleri

Cadde ve Sokak Armatürleri

 

KALITE POLITIKASI

Alto Holding A.S. Sirketler Gurubu olarak, ürün/hizmet faaliyetlerinin yürütülmesinde kaliteyi ilk sart olarak benimseyerek, aydinlatma sektöründe akla gelen ilk firma olmak ve bu amaca ulasirken; ISO 9001-200 Kalite sisteminin etkinliginin takibi ve sürekli iyilestirmenin geçeklestirebilmesi için firma bünyesinde  kalite bilincini olusturmak.

* Müsteri varligimizin belirleyicisidir anlayisi ile ürün/hizmet kalitemizin etkinliginin sürekliligini    saglamak ve ürün/hizmet kalitemizi sürekli ileriye tasimak.

* Müsteri  ihtiyaçlarini en kisa sürede cevaplamak ve müsteri ürün/hizmet taleplerinsnin kalite ve miktar kosullarini saglamak.

* Kaliteli ürün/hizmet için kaliteli girdi gereklidir gerçeginden yola çikarak tedarikçilerimizle isbirligi içinde olup karsilikli olarak faaliyetlerimizin gelistirilmesine katkida bulunmak.

* Firmamiz personelinin, personel görev tanimlarinin ve pazarin gerektirdigi ihtiyaçlar dogrultusunda egitim almalarini saglamak ve personel niteliklerinin iyilestirilmesini saglamak.

* Ürünün gerektirdigi sartlar ile faaliyetlerimizden sorumlu oldugumuz yasal kosullari karsilamak.

* Faaliyetlerimizi gerçeklestirirken çevreye saygili olmak

* Yasalara saygili olmak

Firma politikamizdir.

 

ÇEVRE POLITIKASI

Alto Holding A.S. Sirketler Gurubu olarak çevre kirliligine verdigimiz önemle yola çiktigimiz bu süreçte;

Ulusal, uluslar arasi ve yerel yasal düzenlemelere çevre ile ilgili kanun, mevzuat ve diger yükümlülüklere uymayi ve yerine getirmeyi;

Çagin getirdigi gereksinmeleri dikkate alarak çevresel kirlenmeyi önlemeyi;

Faaliyetlerimizden ve ürünlerimizden kaynaklanan çevresel etkileri sürekli kontrol altinda tutarak çevre performansimizi gelistirmeyi ve sürdürmeyi;

Çevre dostu ve güvenligi saglayan ürünler gelistirmeyi, üretmeyi, satmayi;

Atiklari mümkün oldugunca kaynaginda azaltmayi ve geri kazanmayi, geri kazanimi olmayan attiklarin çevreye zarar vermeden bertaraf ettirmeyi;

Dogal kaynaklari korumayi ve en verimli sekilde kullanmayi;

 

TAKIM ÇALISMASI

Alto Holding A.S. Sirketler Gurubu olarak takim çalismasini benimser ve farkli fikirleri en iyiye ulastirma yolunda arti deger olarak görür. Bu anlayisi da süreç odakli yaklasim çerçevesinde, sirket amaçlari dogrultusunda yayginlastirip gelistirmeye basariyi hedef seçip ilerlemeye çalisiriz.

LIDERLIK

Alto Holding A.S. Sirketler Gurubu olarak her bir çalisanin takim çalismasi çerçevesi içinde, kendi sorumluluk alaninda birer lider olduguna inanir ve bu konuda gelismeleri için destek verir.

ILETISIM

Isimizi yaparken temasta bulundugumuz herkes ile etkin iletisim kurmak temel ilkelerimizden biridir. Iletisim kurarken kendimizi karsimizdaki kisinin yerine koymanin ve kisileri etkin dinlememizin bizi basariya götürecegine inaniriz.

ÜRETICILIK

Alto Holding A.S. Sirketler Gurubu olarak bilgiye ulasirken ve elde etigimiz bilgileri kullanirken, ulastigimiz her noktada kendimizi, kaynaklarimizi ve sonuçlarini sorgulayarak, alternatif üreterek, farkli kaynaklardan aldigimiz bilgileri yorumlayarak, alismis kaliplarin ötesine geçmeyi hedef biliriz.

ESNEKLIK

Alto Holding A.S. Sirketler Gurubu olarak, disimizdaki dünyada gerçeklesen degisimleri takip edip uyum saglamayi, degismesi gereken aliskanliklarimizdan kurtularak farkli anlayislara açil olmayi ve mevcut sistemlerin ötesini görmeye çalisip kendimizle birlikte dünyayi da degistirerek gelecekte de var olmayi amaçlariz.

KENDINI GELISTIREBILME

Ögrenmeyi sadece dis kaynaklardan gelecek hazir bilgi olarak görmeyip, bilgiui çesitli araçlar kullanarak ( çalisan profilimize uygun bir sekilde merakimizdan dogan ögrenme istegiyie) kisisel arastirma ve çaba ile farkli kaynaklardan elde etmek isteriz. Bu b,lgiyi de yorumlayarak gelistirir ve uygulariz.

ZAMANINDALIK

Yapilmasi gereken isleri verilen sözlere uygun olarak, zamaninda ve en dogru sekilde yapariz.

Çevresel amaç ve hedeflerimize ulasmak amaci ile çalisanlarimizda çevre bilincinin olusmasi ve gelistirilmesi için gerekli faaliyetleri ve egitimleri gerçeklestirmeyi;

Ilgili tüm taraflar ile iletisim kurmayi ve gerektiginde bilgiyi paylasmayi Taahhüt ve kabul ederiz.

E-mail: altoay@altoay.com

 

SIRKET PROFILIMIZ

Sayport marka aydinlatma armatürü ve lambalari elektronik balast ve atesleyicilerin imalat, ithalati satis ve pazarlamasini yapmak üzere ALTO HOLDING A.S. Sirketler Gurubu Türkiye’deki müsterilerine daha iyi hizmet verebilmek için Istanbul bölge merkez olmak üzere Ankara, Izmir ve Adana bölge müdürlüklerini teknik servislerini açmistir.

PAZARA SUNDUGUMUZ ÜRÜN ÇESITLERIMIZ;

Tüplü Enerji  Tasarruflu Lambalar

Yarim Spiralli Enerji Tasarruflu Lambalar

Pl ve Pls Serisi Lambalar

Floresan Lambalar

Halojen Lambalar

Metal Halide Lambalar

Civa Buharli Lambalar

Sodyum Buharli Lmnalar Son-I, Son-T Tipi Grup Lambalar

Etanj U Tipi Armatürleri

Cadde ve Sokak Armatürleri

 

ILKELERIMIZ

SAHIPLENME

Alto Holding A.S. Sirketler Gurubu çalisanlari olarak isin gerekliliginin yerine getirilmesi, sistemlerimizin korunmasi, gelistirilmesi ve kisilerin verimliliklerin arttirilmasina yardimci olma konularinda sorumluluklarimizi kabul edip ve sirketin kaynaklarini özenli, yerinde ve etkin kullanip , her atilimimizi sirketin basarisini göz önünde bulundurarak yapariz.

COPYRIGHT © 2012 ALTO HOLDİNG A.Ş. - ALL RIGHTS RESERVED
Web Tasarımı